Ακόμη ένας από τους βασικούς συντελεστές της περσινής προσπάθειας του ΟΦΗ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία θα είναι και τη νέα χρονιά μέλος της ομάδας. 
Ο λόγος για τον Δημήτρη Καραδολάμη που ανανέωσε τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα και αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή το πρωί. 
«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Καραδολάμης, ανανέωσε την συνεργασία με την οικογένεια του ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο.Του ευχόμαστε να έχει υγεία, ενώ παράλληλα με την βοήθεια, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων παικτών, να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Καραδολάμη. 

Ο 24χρονος φόργουορντ από την πλευρά του μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά επισήμανε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας, με την ομάδα του ΟΦΗ. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για όλους μας και ευχή μου είναι να πάει το ίδιο καλά και φέτος. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους την ανταποδώσω και φέτος. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και του χρόνου να πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook