Εσείς τι νομίζετε ότι βλέπετε – Η απάντηση είναι πολύ απλή και καθόλου περίεργη 

Με το στόμα ανοιχτό, έμειναν κάτοικοι της Νέας Χώρας που σήμερα το πρωί βρέθηκαν στην παραλία και αντίκρισαν πίδακα νερού να πετάγεται ψηλά μέσα από τα νερά της θάλασσας.

Το εντυπωσιακό θέαμα προκάλεσε πολλά ερωτηματικά αλλά και ικασίες ντόπιων και τουριστών που έκαναν την βόλτα τους στην παραλία,  για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το μικρό “συντριβάνι” που ξεπρόβαλε από την  θάλασσα.

Ούτε τρύπα με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο δεν άνοιξε στην παραλία, ούτε εξωγήινοι ήρθαν για διακοπές στα Χανιά.

Δείτε βίντεο αναγνώστη από το… φαινόμενο την παραλία της Νέας Χώρας

 

Πρόκειται για εργασίες καταπόντησης του διεθνούς υποβρύχιου καλωδίου Asia-Africa-Europe 1 (AAE-1), από τον OTE.  Είναι ένα καλώδιο συνολικού μήκους 25.000km από την Νοτιοανατολική Ασία στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου, που συνδέει το Χόνκ Κόνγκ, Βιετνάμ, Καμπότζη, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Ινδία, Πακιστάν, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Υεμένη, Τζιμπουτί, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία.

Η κοινοπραξία AAE-1 υπέγραψε τη συμφωνία κατασκευής και συντήρησης στο Χονγκ Κονγκ στις 27 Ιανουαρίου 2014 και η κατασκευή του καλωδίου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016. Το καλώδιο AAE-1 ανοίγει μια νέα εποχή για την προώθηση της ευρυζωνικής αγοράς σε ολόκληρη την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Με την καταπόντηση αυτού του καλωδίου AAE-1 ανοίγει μια νέα εποχή για την προώθηση της ευρυζωνικής αγοράς σε ολόκληρη την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook