Πνεύμα… οικονομίας είχαν τα τρία αδέλφια που εμπλέκονταν σε διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Ρόδου, αφού κατέθεταν στην τράπεζα τα παράνομα κέρδη τους! Έτσι, τώρα δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι μόνο με τον εισαγγελέα, αλλά και με το… ΣΔΟΕ!

Στην κατοχή των τριών αδελφών βρέθηκε ένα βιβλιάριο τράπεζας με καταθέσεις ύψους 14.176 ευρώ από την 26η Οκτωβρίου 2010 έως την 1η Ιουνίου φέτος, ενώ και οι τρεις εμφανίζονται ως άνεργοι! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου που είχαν πληροφορίες για την δράση τους, συνέλαβαν πρώτα τον 28χρονο και στη συνέχεια τον 26χρονο, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους ηλικίας 29 χρόνων δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν, εκτός από το βιβλιάριο καταθέσεων, ένα αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει με χρήματα από την διακίνηση ναρκωτικών, 144 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 405,5 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πλήθος από συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών και τέσσερα κινητά που εξετάζονται για να βρεθούν οι προμηθευτές και οι «πελάτες» τους.

*** Στην κοινότητα Γιαννιού του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, συνελήφθη ένας 52χρονος στο σπίτι και την αυλή του οποίου βρέθηκαν δυο χασισόδεντρα ύψους δύο μέτρων τα οποία καλλιεργούσε. Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατασχέθηκε και μικροποσότητα «φούντας»

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook