Κατόπιν επανειλημμένων και συντονισμένων παρεμβάσεων με στόχο την διευθέτηση του ζητήματος των υπέρογκων οφειλών του Δήμου Βιάννου προς τη ΔΕΗ, κλείστηκε από το γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη η τριμερής συνάντηση, την ερχόμενη Τρίτη 19 Απριλίου 2016,  με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, τον δήμαρχο της Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη και τους 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Μιχελογιαννάκη, Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη) στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα.  

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από τις προηγούμενες επικοινωνίες με τη Διοίκηση και τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Καραλάζο είχε συμφωνηθεί και δοθεί προσωρινή παράταση για τη μη διακοπή του ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου και ο καθορισμός άμεσης συνάντησης για το ίδιο θέμα.

Στόχος της συνάντησης είναι η κατάθεση από πλευράς Δήμου Βιάννου συγκεκριμένης πρότασης στα πλαίσια μιας βιώσιμης λύσης και η  εξεύρεση κοινά αποδεκτής και οριστικής λύσης για την αποπληρωμή των χρεών προς τη ΔΕΗ και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook