58χρονη υποδυόταν διάφορες επαγγελματικές ιδιότητες, αποσπώντας από τα θύματά της χρηματικά ποσά – Είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την χώρα

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ύστερα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνίασε πλήθος υποθέσεων απάτης σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 58χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, η 58χρονη το χρονικό διάστημα από το 2015 έως και τον Φεβρουάριο του 2016 ενεπλάκη σε 43 περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών σε Κρήτη, Πειραιά, Σαλαμίνα και διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας, αποσπώντας συνολικά από την παράνομη δραστηριότητά της το χρηματικό ποσό των 11.920  ευρώ και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, η 58χρονη εμφανιζόταν στα θύματά της με διάφορες ιδιότητες, για τη διεκπεραίωση υποθέσεων, οι οποίες αφορούσαν σε εύρεση εργασίας, συνταξιοδοτικά θέματα, νομιμοποίηση αλλοδαπών, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων σε Δημόσιες Υπηρεσίες κ.λ.π., αποσπώντας διαφορετικά κάθε φορά χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της σε περιοχή του Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων (αποδείξεις, συμβόλαια, λογαριασμοί και άλλα), ιδιόχειρες σημειώσεις, 2 κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 58χρονης, η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook