Σε μιαν όμορφη πρωτοβουλία προχώρησαν οι κάτοικοι ενός μικρού αλλά με έντονη δραστηριότητα, χωριού στον Δήμο Καντάνου Σελίνου.

Την Πέμπτη 13 Απριλίου το Πρώτο Ροταριανό Κοινοτικό Σώμα εν Ελλάδι μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αζωγυρέ, συγκέντρωσε και παρέδωσε στην Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου και στον προεδρό τους  Ευτύχη Σφακιανάκη, τρόφιμα μακριάς διαρκείας με σκοπό να μοιραστούν σε οικογένειες της περιοχής Σελίνου που έχουν εξασθενήσει οικονομικά. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Αντιπρόεδρος του Πρώτου Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος εν Ελλάδι Αντώνης Kουκουτσάκης  ανέλαβε να συγκεντρώσει την ποσότητα που είχε ήδη συλλεχθεί στο συνολό της εις μνήμη της αείμνηστης συζύγου του Xαρίκλειας-Χριστίνας τα οποία και παρέδωσε εκ μέρους του Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος Αζωγυρέ.

 Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αζωγυρέ τα οποία είχαν συνδράμει στην συγκομιδή των προιόντων είναι..
Μαρίνα Πολυχρονοπούλου
Arthur Jarvis
Dianne meanock
Julie -Neil Grifiths
Sandra – Ralf Wessels 
Tim – Anita Malcher 
Harald Qhrn
Jean Marc Fistaroll
Meena Hem Kharkwal
Michele Michèle Clees
Francoise- Michel Martens
Philip Fampion

.Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν με αστείρευτο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο , σε αυτήν τη δράση και να ευχηθούμε ώστε να μην παρίσταται ανάγκη για προσφορά προιόντων σε καμία οικογένεια του Δήμου μας αλλά και των ευρύτερων περιοχών.»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook