Συμφωνίες με τέσσερις εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, έκλεισε η Gaia Επιχειρείν για τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία αγρότες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν εκπτωτικά προνόμια. Οι νέες συνεργασίες με τις εταιρείες Wind Eλλάς, Coral – Shell, NRG και Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου σε συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου.

Τα προνόμια, που θα προσφέρονται είναι, για παράδειγμα, εκπτώσεις 20-30% σε πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Wind, 5-10% σε συμβόλαια ασφάλισης από τη Συενταιριστική Ασφαλιστική και έως 13,5% στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω της NRG.

«Αν και δουλεύουμε σε χώρους πολύ διαφορετικούς, αξιοποιήσαμε τον κοινό πελατοκεντρικό μας προσανατολισμό και βρήκαμε το τρόπο να δημιουργήσουμε κοινές πρωτοβουλίες με πολύ σημαντικό αντίκρισμα» ανέφερε ο πρόεδρος της Gaia Eπιχειρείν, Χριστόδουλος Αντωνιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «μπορούμε να στηριζόμαστε στη συστράτευση δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων και να δουλέψουμε συστηματικά με τους ανθρώπους της υπαίθρου, έχοντας κοινό όραμα και στόχους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA Eπιχειρείν σημείωσε ότι με τις συλλογικές δράσεις σαν και αυτές η GAIA συμβάλει στη μείωση του κόστους καλλιέργειας των αγροτών της χώρας το οποίο είναι από τα υψηλότερα παγκοσμίως. «Ότι όφελος προκύπτουν από αυτές τις δράσεις είναι μόνο προς όφελος των αγροτών», συμπλήρωσε ο κ. Κουφουδάκης.

H Συνεταιριστική Ασφαλιστική μεταξύ άλλων θα προσφέρει έκπτωση 5% στην ασφάλιση αυτοκινήτου και 10% στην ασφάλιση κατοικίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Gaia Επιχειρείν.

Η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Coral-Shell εκδίδει την κάρτα προνομίων Smart Gaia, διπλασιάζοντας τους πόντους για κτους αγρότες με την αγορά όλων των καυσίμων, φτιάχνοντας μάλιστα ειδικό κατάλογο δώρων για τη συγκεκριμένη κατηγορία πελατών.

Σε συνεργασία με την Coral, η ασφαλιστική εταιρεία Anytime προσφέρει και μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ με κάθε νέα ετήσια ασφάλιση οχήματος.

Η NRG, πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αγροτικές οικογένειες και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις στην κατανάλωση ρεύματος που φτάνουν έως το 13,5% σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συνεργάζονται με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις: 

Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που ανακοινώσαμε σήμερα με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Μια συνεργασία η οποία αντικατοπτρίζει για εμάς αφενός την αναγνώρισή προς το έργο που υλοποιεί η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα – ενός σημαντικού τομέα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας- και αφετέρου την πίστη μας ότι η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών και των τεχνολογικών εφαρμογών μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Ευελπιστούμε ότι οι συνδρομητές της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα αξιοποιήσουν προς όφελός τους τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτήν την από κοινού προσπάθεια των δύο εταιρειών».

Λευτέρης Γιαννακουδάκης, Marketing Manager Shell

«H εταιρεία Coral σε όλα τα 90 χρόνια δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά έχει όραμα να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Με τις δραστηριότητές της συμβάλει στην παραγωγική ανάπτυξη της χώρας και με τη συγκεκριμένη συνεργασία έχει στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τον πρωτογενή τομέα προσφέροντας τα καλύτερα καύσιμα Shell στην αγορά των αγροτών, ενώ παράλληλα ενισχύει την ανταμοιβή του μέσα από το κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής Shell Smart Club. Η νέα μας συνεργασία με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα μας φέρει πιο κοντά στο αγροτικό κοινό καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες του αλλά και προσφέροντας ανταμοιβή μέσω των προγραμμάτων μας».

Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αν. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου, Interamerican 

«Σε συνεργασία με τη  CORAL Α.Ε.,  η Anytime προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη της GAIA, μία Shell GiftCard αξίας 10€ με κάθε νέα ασφάλιση οχήματος κάθε χρόνο και για όσο το όχημα είναι ασφαλισμένο στην Anytime».

Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής, NRG

«Μέσα από αυτή τη σύμπραξη, η nrg αποκτά την ευκαιρία να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες Αγροτικές οικογένειες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν χαμηλές χρεώσεις στην κατανάλωση ενέργειας, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Μέσα από τη μελέτη και το σχεδιασμό ειδικών προγραμμάτων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αποκλειστικά για τις ανάγκες της Ελληνικής Αγροτικής Οικογένειας, η nrg βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα Αγρότη, στηρίζοντας παράλληλα και τις Αγροτικές Επιχειρήσεις,  με σημαντικές μειώσεις στο βασικό λειτουργικό κόστος του ρεύματος.  Η Ελληνική Αγροτική οικογένεια και ο Έλληνας Παραγωγός έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που φτάνουν έως και το 13,5% σε σχέση με το βασικό προμηθευτή».

Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ επιλέχθηκε με κριτήριο την ευελιξία στην παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει ώστε να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες κάθε συνεταιριστικής  επιχείρησης που θέλει να παραμένει βιώσιμη και ανταγωνιστική.  Οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις χτίζουν τοπικές, στέρεες κι ενδυναμωμένες οικονομίες και οποιοδήποτε μέσο εξυπηρετεί προς αυτή την κατεύθυνση εμάς θα μας βρίσκει συνοδοιπόρους, μιας και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει βαθειά και υπηρετεί πιστά ως μέλος, το θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι λοιπόν στο DNA της Εταιρείας μας να επιστρέφουμε στην κοινωνία οφέλη και συνεργασίες που προάγουν το συμφέρον των αγροτών.  Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συλλογική προσπάθεια θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, την παροχή υπηρεσιών ανώτερης αξίας στους πελάτες μας-συνεταιριστικές επιχειρήσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook