«Κόκκινα δάνεια – Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα το Επιμελητήριο Χανίων στην αίθουσα διαλέξεων του φορέα (4ος όροφος).

Ομιλητές – εισηγητές οι κ.κ. Χρήστος Γαλλιάκης και Αντώνιος Καψούρης, οικονομικός διευθυντής και χρηματοοικονομικός σύμβουλος αντίστοιχα, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν:

•    Ρυθμίσεις τραπεζικών δανείων και οφειλών
•    Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού
•    Προστασία επιχειρήσεων από τις τράπεζες
•    Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια και Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών V.P. Negotiations.

Το Επιμελητήριο Χανίων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα κόστος.

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 22 Απριλίου 2016 9:00 – 14:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική φόρμα, στον σύνδεσμο http://www.vpnegotiations.com/chania.html .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook