Στην προσπάθεια της Ένωσής Αστυνομικών  για ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος, όσον αφορά το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα της Δ. Α. Ρεθύμνου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μαζί με εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. μετέβη στην Αθήνα.

Πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, αρμόδιους για την κτηριακή υποδομή των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη Γεώργιος.

Η αναλυτική παρουσίαση του προβλήματος και η κατάθεση πλήρης φακέλου από την Ένωσή μας, σε συνδυασμό με την ειλικρινή τοποθέτηση και την ρεαλιστική λύση που πρότεινε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να μεταφέρει και την πρόθεση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαρίας Λιονή για ουσιαστική βοήθεια σε όλο το εγχείρημα, ήταν αρκετά για να πείσουν τους αρμόδιους ότι τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την έναρξη των διαδικασιών.

Συγκεκριμένα, από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου δόθηκε εντολή στον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης του Α.Ε.Α., κ. Κορμπάκη Δημήτριο, ώστε αρχές Μαΐου αρμόδιο κλιμάκιο να έρθει στο Ρέθυμνο για οριοθέτηση του χώρου ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου, εντός του χώρου του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου του οποίου η λειτουργία θα συνεχίσει απρόσκοπτα. Παράλληλα δόθηκαν κατευθύνσεις για την αλληλογραφία που πρέπει να γίνει και τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρωθούν.

“Αισιοδοξούμε ότι αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις που λάβαμε θα υλοποιηθούν και επιτέλους οι χρόνιες προσπάθειές μας θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα”, αναφέρουν με ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι της Ένωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook