Το ξενοδοχείο Kristal Suites σας καλοσωρίζει και φέτος στις εγκαταστάσεις του, με μια μοναδική προσφορά για όλο τον Απρίλιο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για διαμονή πάνω στη θάλασσα, μόνο από 36 ευρώ.

Επίσης, κάντε έγκαιρα την κράτηση σας για όλο το καλοκαίρι 2016. Συμπληρώστε την φόρμα κράτησης και ενημερωθείτε για τις εξαιρετικές τιμές, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.   

Μια ευκαιρία να προσφέρεται στον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

 

Το Kristal Suites

Χτισμένο πάνω σε μια πεντακάθαρη παραλία με κρυστάλλινα νερά στον Κάτω Σταλό, λίγο έξω από την πόλη των Χανίων, το οικογενειακό αυτό ξενοδοχείο σας παρέχει όλα όσα ζητάτε για διακοπές με υψηλές προδιαγραφές και προσιτό κόστος.


Με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και φόντο το νησί Θοδωρού που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, το Kristall Suites μοιάζει σαν να έχει βγει από cart postal.

Η προνομιακή θέση της περιοχής που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλές κοντινές αποδράσεις στα Χανιά αλλά και στις όμορφες παραλίες της Κισσάμου, σε συνδυασμό με το ήσυχο περιβάλλον, αποτελούν ιδανικά στοιχεία  για χαλάρωση και ξεκούραση.

Επίσης, δεν θα σας λείψει τίποτα, καθώς σε κοντινή απόσταση θα βρείτε τα πάντα, μέσα από μια πληθώρα εστιατορίων, ταβερνών, μπαρ και καταστημάτων.

Όλα τα δωμάτιά είναι άνετα και ειδικά διαμορφωμένα, με σκοπό να κάνουν ευχάριστη και άνετη τη διαμονή σας.

Τα Studio μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 ενήλικες, ενώ τα διαμερίσματα είναι δίχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 ενήλικες.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πλήρες εξοπλισμένο πολυκουζινάκι (με καφετιέρα, βραστήρα και ψυγείο), άνετο μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, κλιματισμό και υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και παρκοκρέβατο.

Νιώστε την παραδοσιακή φιλοξενία, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα και το άψογο επίπεδο υπηρεσιών, που σίγουρα θα σας κάνουν να προγραμματίσετε στο Kristal Suites και τις επόμενες σας διακοπές στα Χανιά.

Προσφορά Απριλίου:

Η τιμή για δύο άτομα για τον Απρίλιο, από 36 ευρώ το δωμάτιο!

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ ή επικοινωνήστε στο 28210-60716.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS και Android.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook