H NE ΠΑΣΟΚ Χανίων και οι Δημοτικές Οργανώσεις σε κοινή συνεδριαση τους την 14 Απριλιου συζητήσαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις οικονομικές εξελίξεις και κατέληξαν στην εξής ανακοίνωση, με την οποία ασκούν σκληρή κριτική για την κυβερνητική πολιτική:

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται

“Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δε μπορεί να συγκαλύψει πλέον τα αποτελέσματα της 15μηνης «σκληρής διαπραγμάτευσης» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μετά τα μνημόνια που θα καταργούσαν τώρα ξέχασαν και το χρέος που θα διέγραφαν.

Καμία ιαχή πανηγυρισμού δε μπορεί να κρύψει το βαρύ λογαριασμό που έρχεται για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

•    Ειδικά οι ελευθεροεπαγγελματίες τίθενται υπό διωγμό.
•     Κάθε χιλιάρικο πάνω από 20.000 θα έχει φόρο 34% (29% η κλίμακα και 5% η εισφορά αλληλεγγύης).
•     Κάθε χιλιάρικο πάνω από 30.000 θα έχει φόρο 43,5% (37% κλίμακα και 6,5% εισφορά αλληλεγγύης).
•    Κάθε χιλιάρικο πάνω από 40.000 θα έχει φόρο 52,5% (45% κλίμακα και 7,5% εισφορά αλληλεγγύης).

Για ποια ανάπτυξη συζητάμε το 2016  όταν Αναπτυξιακός Νόμος δεν υπάρχει, το πακέτο Younger παραμένει γράμμα κενό για την Ελλάδα και οι οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους αυξάνονται ιλιγγιωδώς;

Ένα δις οφείλει το κράτος στα Δημόσια Νοσοκομεία που σήμερα υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, υλικών, με δεκάδες κρεβάτια εντατικών κλειστά. 

Κάθε μερα και νεα προβληματα για τον Ελληνικο λαο , που δεν μπορουν να λυθουν από μια κυβερνηση που κάθε μερα που περνα  βουλιαζει ολο και πιο βαθια στις ανεκπλήρωτες υποσχεσεις που έδωσε προεκλογικά”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook