Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά δυο ξεχωριστές παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα μέλη των ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εθελοντές του “Μεγάλε έχεις ταλέντο” έστησαν μαζί με τους ηλικιωμένους δυο μοναδικές παραστάσεις αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τη ζωή μπορεί να είναι για μια ζωή!  

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης, ο οποίος απαθανάτισε και στιγμές από την εκδήλωση: 

“Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εθελοντές “Μεγάλε έχεις ταλέντο” σε συνεργασία με τα μέλη των ΚΑΠΗ και το Δημοτικό Γηροκομείο του Δήμου Χανίων, μας προσφέρουν δυο μοναδικές παραστάσεις που πρωταγωνιστούν η ζωντάνια και η αγάπη για την ζωή. 

Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι δεν τον χρειάζονται, ειδικά εκείνοι στην κοινωνία μας που θα πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού, για όλα αυτά που έχουν περάσει και έχουν καταφέρει.

Όλοι εσείς οι εθελοντές, δίνοντας ένα σημαντικό μέρος από τον πολύτιμο χρόνο σας, κάνατε τους “μαθητές” σας να αισθάνονται χρήσιμοι και δημιουργικοί.

Λίγοι άνθρωποι παίρνουν την ευκαιρία να πουν πραγματικά πόσο σημαντικός είναι κάποιος στη ζωή τους και λίγοι άνθρωποι έχουν την ευτυχία να ακούσουν κάτι τέτοιο. Για ολους τους εθελοντές, μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσπάθεια που καταβάλλεται, το θερμό χειροκρότημα όλων μας και η υπόσχεση για την διαχρονική συνέχεια του θεσμού, “Μεγάλε έχεις ταλέντο” απο τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook