Στην εβδομάδα που έρχεται θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Γιώργου Παράσχου στον Πλατανιά, αφού αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Μανώλη Μαθιουλάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ και έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχθηκε τόνισε ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές αλλά θα πρέπει να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το πλάνο της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να δώσω πάνω απ' όλα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι το οποίο έκαναν στο φετινό πρωτάθλημα. Πάνω απ' όλα στους συνεργάτες μου, που και αυτοί έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να μπορέσει αυτή η ομάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο που έφτασε και να διεκδικεί ακόμα και την Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα με πολύ λίγες προσθήκες και μ’ ένα πολύ καλό πλάνο που μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη συνέχεια την επόμενη περίοδο. Σήμερα, δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο μας διέκρινε μία νευρικότητα, αλλά στο δεύτερο χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν και προσέξαμε την άμυνά μας γιατί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος με πολύ γρήγορους κυνηγούς και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Από κει και πέρα δεν μας ευνόησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και έτσι φτάσαμε να τελειώνουμε το πρωτάθλημα στους 39 βαθμούς όπου εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πάνω απ' όλα όμως σημασία έχει ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το ότι ίσως ο Πλατανιάς είναι καλύτερη ομάδα από κάποιες που βρέθηκαν πιο ψηλά από αυτόν και για το αν η 6η θέση ή ακόμα και η 5η χάθηκαν στα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή: «Εάν κάνουμε μία αναδρομή στο πρωτάθλημα, το ξεκίνημά μας δεν ήταν πάρα πολύ καλό. Από κει και πέρα όμως η ομάδα έδειχνε ότι προσπαθούσε. Αν εξαιρεθεί το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη συνέχεια ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά δεν μπορούσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα όμως, αν θυμάστε, σας είχα πει ότι δεν θα κάνει την λεγόμενη "κοιλιά". Όπως θα αρχίσει το πρωτάθλημα, έτσι θα το τελειώσει κιόλας και πραγματικά αυτή η ομάδα έτσι τελείωσε! Χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς που μας βρήκαν δυστυχώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, του Μενδρινού και του Αποστολοπούλου, οι οποίοι υπέστησαν οστικό οίδημα, δηλαδή προήλθαν από χτυπήματα. Το παιχνίδι στην Καλλονή μας βρήκε με πάρα πολλές απουσίες. Αν θυμάστε, είχαμε τέσσερις απουσίες και μας δημιουργήθηκαν άλλες τρεις μέσα σε ένα μισάωρο, σε σύνολο επτά. Αλλά από κει και πέρα, αν θυμηθείτε λίγο τη διαιτησία την οποία είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, νομίζω ότι αυτό λέει πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια στην έδρα μας που δικαιούμασταν και δεν τα κερδίσαμε, ήταν πάρα πολλά... Με τον Πανιώνιο, τον Παναιτωλικό... Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες και από τον Πανιώνιο και από τα Γιάννενα ήμασταν πολύ καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά αυτό που μας έλειπε, ήταν το αποτέλεσμα».

Για το μέλλον του στον πάγκο του Πλατανιά: «Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο και θα συζητήσουμε. Σίγουρα, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

Για το αν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Να δούμε τους στόχους μας, γιατί από ‘κει και πέρα ο Πλατανιάς δημιούργησε πάρα πολλές απαιτήσεις. Πρέπει και του χρόνου, να μην παίξουμε το ρόλο του κομπάρσου. Πρέπει τουλάχιστον αυτή η πορεία να συνεχιστεί, γι' αυτό και χρειάζονται ορισμένες προσθήκες και ορισμένα πράγματα οργανωτικά. Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά».