H NE ΠΑΣΟΚ Χανίων και οι Δημοτικές Οργανώσεις σε κοινή συνεδριαση τους την 17 Απριλιου εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για την απόφαση της Rynair να ολοκληρώσει δυο μήνες νωρίτερα το καλοκαιρινό της πρόγραμμα:

“Είναι θλιβερή για τον τουρισμό και ιδιαιτέρα και για τα Χανια μας η απόφαση της Ryanair να τερματίσει, κατά δύο μήνες νωρίτερα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων στη χώρα μας .Ήταν το αποτέλεσα της ανεπάρκειας , της ανυπαρξίας σοβαρής πολιτικής με την  περαιτερω    αυξηση του ΦΠΑ στο 24% .

Είναι σαφές, πλέον,  ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν έχει καμία διάθεση και κυρίως γνώση να στηρίξει τον ελληνικό τουρισμό. Στη παρούσα όμως συγκυρία, όπου η χώρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανταγωνιστικότητα και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού, οφείλει  να επιδείξει , τουλάχιστον, την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Οι συνέπειες μιας τέτοια απόφασης θα είναι πλήρως αρνητικές για τουριστικούς προορισμούς που συνδεόταν με την συγκεκριμένη εταιρεία όπως και τα Χανιά, προσθέτοντας κι αλλά προβλήματα , πέρα από αυτά που κάθε μέρα δημιουργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Αντιλαμβάνεται η κα Κουντουρά, τι μπορεί να σημαίνει η απόφαση της Ryanair για τον ελληνικό τουρισμό; Αντιλαμβάνονται εκεί στην Κυβέρνηση ότι πέρα από τους πρόσφυγες-επενδυτές σε αυτή τη χώρα υπάρχουν επιχειρήσεις που χρειάζονται σταθερότητα, σοβαρότητα και συνέπεια; 

•    Είναι επιτακτικη αναγκη να σταθουν  στο ύψος των περιστάσεων  και την ύστατη στιγμη να ανατρέψουν  αυτήν την απόφαση.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook