Από την Παρασκευή 22 Απριλίου θα μπορούν να παραλαμβάνουν οι μέτοχοι το μέρισμά τους από όλα τα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων .

Σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1274/30.12.2015 καθίσταται υποχρεωτική η υποβολή βεβαίωσης εισοδημάτων από μερίσματα Νομικών Προσώπων με τη χρήση του TAXISnet. 

Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένη η γνωστοποίηση προς το Συνεταιρισμό όλων των στοιχείων των Συνεταίρων, συμπεριλαμβανόμενων Α.Φ.Μ. & Α.Μ.Κ.Α. 

Για το λόγο αυτό, για να σας δοθεί το μέρισμα φορολογικού έτους 2015, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συμπληρώσει και προσκομίσει το σχετικό έντυπο*  με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. 

Πιο συγκεκριμένα, για τα στοιχεία Α.Φ.Μ. & Α.Μ.Κ.Α. χρειάζεται επιπλέον να πιστοποιούνται από αντίγραφο επίσημου εγγράφου. 

Επίσημο έγγραφο μπορεί να είναι ένα από τα παρακάτω: Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α. από ΚΕΠ, Βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ. από Δ.Ο.Υ, κάρτα Α.Μ.Κ.Α., Βιβλιάριο Υγείας (σελίδα με τα σχετικά στοιχεία), και οποιοδήποτε έντυπο από ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών και του ΙΚΑ.

*Το σχετικό έντυπο για την συμπλήρωση των στοιχείων θα είναι στην διάθεση σας σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook