Στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα θερινά δρομολόγια της British Airways με απευθείας πτήσεις από Αγγλία για Χανιά, εγκαινιάζοντας δύο νέα δρομολόγια προς τη χώρα μας.

Με τα θερινά δρομολόγια η εταιρία εγκαινιάζει δύο νέες πτήσεις προς Χανιά και Καλαμάτα ενώ ενισχύει περαιτέρω τα υφιστάμενα δρομολόγια σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας.

Στα Χανιά και την Καλαμάτα η βρετανική εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών. Σε Κω, Ρόδο και  Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε οκτώ ελληνικά νησιά, συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Heathrow και του Gatwick.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook