Τελευταία ενημέρωση: 19:40

Μια 50χρονη γυναίκα νεκρή και δύο ακόμα ελαφριά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Κράπης στα Ασκύφου Σφακίων.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε όταν το ΙΧ αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες, έναν άντρα οδηγό και τρεις γυναίκες, εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας του, και έπεσε σε γκρεμό.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστούν οι τρεις γυναίκες, και να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια τους οχήματός τους όπου χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την ΠΥ Βρυσών και ένα από την ΠΥ Χανίων ενώ ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Βάμου και από τα Χανιά βρίσκονταν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως, για την 50χρονη, το ατύχημα στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της καθώς λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της και παρελήφθη νεκρή από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρχές.

Οι εικόνες από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ειναι χαρακτηριστικές ενώ ως εκ θαύματος οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook