Στην Αθήνα στρέφονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας για το μαφιόζικο κύκλωμα που δρούσε τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λάρισας, έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αξιοποιήσουν ένα μικρό μέρος από το υλικό των «κλεμμένων» συνομιλιών, αλλά και άλλων στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πολύμηνης παρακολούθησης και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «θα προκύψουν στοιχεία για ονόματα τρανταχτά, τόσο στην περιοχή της Θεσσαλίας όσο και της πρωτεύουσας».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν σταλεί σήματα για συγκεκριμένο πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν να ασκηθούν διώξεις σε βάρος του για πολύ σοβαρά αδικήματα.
Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία των συλληφθέντων. Τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες αλλά και ακίνητα που φέρονται να ανήκουν σε ανθρώπους από το περιβάλλον του 60χρονου αρχηγού, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αναμένονται αποτελέσματα εντός της εβδομάδας.
Ολόκληρη η κεντρική Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις αποκαλύψεις για τις τρεις μαφιόζικες οργανώσεις και τα περισσότερα από 220 μέλη που αριθμούσαν και σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώκεις για σοβαρά αδικήματα.
Ήθελε να πληρώσει με κόκα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παραπάνω επιχειρηματίας της Αθήνας, φέρεται να συνομιλούσε με ανθρώπους του κυκλώματος της Λάρισας και να ζητούσε κοκαΐνη προκειμένου να ξεπληρώσει με ναρκωτικά, ένα χρέος που είχε απέναντι σε γνωστή τραγουδίστρια.

Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει κλείσει ο φάκελος, δεν έχει δεθεί ακόμη η υπόθεση όμως αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook