Μετά την περυσινή επιτυχία ” Η ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ”, το Theatre 73100 και το Jazz Train Studio ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν “Το βιβλίο των σκιών ” ένα μουσικοχορευτικό παραμύθι βασισμένο στην ταινία της Disney “Η πριγκίπισσα κ ο βάτραχος” όπου συμμετέχουν πάνω από 40 χορευτές – ηθοποιοί !

Οι συντελεστές της περσινής θεατρικής παράστασης ¨Η Νεκρή Νύφη¨, Μικέλα Παπαδουλάκη, Κώστας Κοκολάκης, Βασιλική Ντουντουλάκη, Ιώ Ασηθιανάκη, εργάστηκαν ομαδικά για την πραγμάτωση του μιούζικαλ.

Κάποιες σημειώσεις…

Τα χορευτικά που παρουσιάζονται στο μιούζικαλ αποτελούν μέρος από είδη χορών που διδάσκονται στο Jazz Train Studio, από τη Βασιλική Ντουντουλάκη

Τα υποκριτικά κομμάτια δουλεύτηκαν στο Τheatre 73100, από την Ιώ Ασηθιανάκη

Μουσική, στίχοι, ενορχήστρωση και ηχογράφηση έγιναν από τον Κώστα Κοκολάκη, εκτός των: Καλωσόρισμα – Paul Barbarin (1945), Το όνειρο της Τιάνα – Turner Layton (1918), Το τραγούδι της Έλλα – Gerald Marks & Seymour Simons (1931), Η ιστορία της Ρέυ – αγνώστου καλλιτέχνη και χρονολογίας (Αμερική), Το μπλουζ του μπάιου – Ralph Rainger & Leo Robin (1937), τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας της Αμερικής, αποτελούν κοινό κτήμα.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Μικέλα Παπαδουλάκη. Στην υλοποίηση τους βοήθησαν οι Άκης Κασιωτάκης και Μάνος Σφακιωτάκης.

Τελευταίες Παραστάσεις Πέμπτη 21 Απριλίου έως το Σάββατο 23 Απριλίου. Ώρες έναρξης 21.15 .  Σάββατο 18.00 κ 21.15

Η ιστορία.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Νέα Ορλεάνη του 1920 όπου ο πρίγκιπας Ναβιν επισκέπτεται, για να παντρευτεί την ωραία και πλούσια δεσποινίδα Λα Μπάφ, όμως το παιχνίδι της ζωής του επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις !
Φτάνοντας στην νέα Ορλεάνη λοιπόν πέφτει πάνω στον Μάγο Φασιλιε όπου τον μεταμορφώνει και αντικαθιστά στη θέση του, τον υπηρέτη του, Λώρενς, προκειμένου να επωφεληθεί τον τίτλο του κ να παγιδεύσει τη δεσποινίδα Σαρλοτ Λα Μπάφ και εννοείται τα λεφτά της !
Ο πρίγκιπας Ναβιν καταφέρνει να του ξεφύγει και βρίσκει στο δρόμο του την Τιανα , την καλύτερη φίλη της Σαρλότ μπλέκοντας την και αυτήν στην κατάρα του μάγου, μαζί λοιπόν προσπαθούν να βρουν τη μαμά Οντυ για να τους βοηθήσει να λύσουν τα μάγια και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα .
περνώντας βέβαια πολλές περιπέτειες με τσιγγάνους, πνεύματα και ληστές! Τι θα γίνει όμως. Θα τα καταφέρουν;;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook