Μετά την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 η  Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης του Νομού Ηρακλείου με προσκεκλημένους  την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και το συγκρότημά της, το Δ.Σ. της Ένωσής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους  αστυνομικούς όλων των Νομών του Νησιού καθώς και τους φίλους της ΕΛ.ΑΣ. που με την παρουσία τους στήριξαν και τίμησαν την εκδήλωση αυτή.

Στην ανακοίνωση της ΠΕΝΑΑ αναφέρεται:

"Πέραν του φιλανθρωπικού της σκοπού, στόχος  της χοροεσπερίδας  μας ήταν η σύσφιξη των σχέσεων Αστυνομίας – Κοινωνίας, σε μια περίοδο που η αστυνομία οφείλει να είναι δίπλα στον πολίτη, καταρρίπτοντας  τυχόν υφιστάμενα ταμπού, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας, μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κέντρο διασκέδασης αστυνομικοί και πολίτες  έγιναν ένα, στέλνοντας όλοι μαζί μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, φιλαλληλίας και φιλανθρωπίας για τον συνάνθρωπο.

Η Ένωση μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για την έκβαση αυτή και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην καθιερωμένη πλέον χοροεσπερίδα μας."

Δείτε βίντεο και φωτό από τη χοροεσπερίδα: