Ένας 26χρονος ημεδαπός συνελήφθη, για απόπειρα κλοπής, στο Ηράκλειο. Ο νεαρός άνδρας μπήκε χθες σε αποθήκη 61χρονου και προσπάθησε να κλέψει έγινε όμως άμεσα αντιληπτός και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο 26χρονος είχε κλέψει από το σπίτι 66χρονου κοσμήματα και 2.500 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθη χθες (18.04.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 26χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκε ακόμα μια περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (18.04.2016) το μεσημέρι,  ο 26χρονος, εισήλθε σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 26χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια περίπτωση κλοπής σε οικία ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook