Εξαιρετικά καλά πήγε η χθεσινή πολιτική συζήτηση για την ανάπτυξη του τουρισμού που πραγματοποίησαν οι ακτιβιστές του Ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Ηράκλειο.

Κατά κοινή ομολογία, το εργαστήρι των PES activists στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι διοργανωτές κατάφεραν να πετύχουν το αυτονόητο, που δυστυχώς απουσιάζει από την πολιτική σκηνή του τόπου τα τελευταία χρόνια…

Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και οι φορείς του τουρισμού και να συζητήσουν επικοδομητικά και χωρίς επικοινωνιακές “φανφάρες” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και για τις πολιτικές που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη της “βαριάς” βιομηχανίας της ελληνικής οικονομίας.

Αντικειμενικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ειδικότερα στους Θοδωρή Δουλουμπέκη, Ανδρέα Τσιλογιάννη και Μαραβελλάκη Γιώργο. 

Κατάφεραν με τη χθεσινή πολιτική συζήτηση, να “ανεβάσουν τον πήχη ψηλά” και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες δράσεις και πολιτικές εκδηλώσεις που προγραμματίζουν!

Γ. Ρ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook