Μια υπόθεση απάτης, εξιχνίασαν αστυνομικοί στο Λασίθι. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται κατάφεραν να αποσπάσουν 2.100 ευρώ από έναν 46χρονο άνδρα.

Μάλιστα ο 46χρονος έστειλε το ποσό με ταχυδρομική επιταγή αφού πρώτα άγνωστη γυναίκα προσποιούμενη φίλη του τον είχε καλέσει και του είχε ζητήσει να τα στείλει στον 35χρονο.

Στην ανακοίνση της αστυνομίας αναφέρεται:

"Εξιχνιάστηκε χθες (18.04.2016) σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, περίπτωση απάτης σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την 04.04.2016 άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά  με τον 46χρονο και προσποιούμενη φιλικό του πρόσωπο ζήτησε να παραδώσει για λογαριασμό της, σε άγνωστο άνδρα το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου προέκυψε ότι ένας εκ των δραστών της εν λόγω απάτης, είναι ο 35χρονος ο οποίος είχε προβεί στην παραλαβή των χρημάτων από ταχυδρομικό κατάστημα, με ταχυδρομική επιταγή που του απέστειλε συνεργός του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου."