Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 52χρονου από το Βέλγιο, για κλοπή. Ο άνδρας, όπως αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αρχών, ήταν ο δράστης δύο κλοπών σε δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο το Σεπτέμβριο του 2014.

Ο 52χρονος μπήκε σε δωμάτια δύο ξενοδοχείων, όπου διέμεναν αλλοδαποί που έκαναν τις δικοπές τους και αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Εξιχνιάστηκαν, χθες (18.04.2016) δύο (2) περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού υπηκόου Βελγίου, για κλοπή.

Ειδικότερα, το Σεπτέμβριο του 2014, άγνωστος δράστης εισήλθε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε 36χρονη αλλοδαπή υπήκοος Τσεχίας και αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κόσμημα, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 52χρονος αλλοδαπός.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα ο 52χρονος είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε 62χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βελγίου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, 2 φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, MP3), κινητό  προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.700 ευρώ.  

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook