Ο Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφθηκε τον Σύλλογο και μοίρασε δώρα εν όψει του Πάσχα.

Αμέσως μετά ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε:

“Επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι, επισκέφθηκα μαζί με τη σύζυγό μου Αφροδίτη, το Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας, για να ευχηθώ καλές γιορτές στους ηλικιωμένους που βρίσκονται υπό τη φροντίδα και τη σκέπη του.

Στο πλαίσιο αυτό, τους προσφέραμε πλούσια πασχαλινά δώρα, συνομιλήσαμε μαζί τους, ακούσαμε πολλές από τις προσωπικές ιστορίες τους, αφουγκραστήκαμε τους καημούς και τις αγωνίες τους και τους εκδηλώσαμε την αγάπη και τη συμπάθειά μας. 

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το Πρόεδρο του Συλλόγου και να ενημερωθώ,  για τις δραστηριότητες, τις πρωτοβουλίες και το έργο που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του. 

Τέλος, εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου στο Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους κοινωνικούς λειτουργούς, για το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν και υποσχέθηκα να σταθώ αρωγός στη προσπάθειά τους. 

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία όπου πλήττεται βάναυσα ο κοινωνικός ιστός της χώρας, θεωρώ ότι αποτελεί χρέος όλων μας, με τις πράξεις μας να εκφράσουμε την αγάπη μας, αλλά και την αρωγή μας στους ηλικιωμένους αλλά και τους απόμαχους της κοινωνίας που έχουν την ανάγκη μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook