Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σωμάτων Ασφαλείας «ΠΥΡΟΜΑΧΕΙΑ 2016»  διοργανώνεται στο Παγκρήτιο στάδιο και στηρίζεται από  τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου  ΑΕ ΟΤΑ.

Το Τουρνουά διοργανώνεται από την Ποδοσφαιρική Ομάδα Πυροσβεστών Ηρακλείου Κρήτης, με στόχο την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας,  την ενίσχυση της συναδελφικότητας, την ευγενή  άμιλλα, την  ανάδειξη και προαγωγή των άξιων του ανθρώπου μέσω του αθλητικού πνεύματος. 

Τα «ΠΥΡΟΜΑΧΕΙΑ 2016», αποτελούν μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στo Ηράκλειο και την Κρήτη προσφέροντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες από τις άλλες πόλεις της χώρας, να γνωρίσουν από κοντά την πολιτιστική κληρονομιά μας και την κρητική φιλοξενία. 

Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς επισημαίνοντας ότι «ο Δήμος Ηρακλείου  δηλώνει έμπρακτα την στήριξή του στα Σώματα Ασφαλείας και τον αθλητισμό, συμβάλλοντας στην διοργάνωση με τις υποδομές και το έμψυχο δυναμικό του στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και προωθώντας τις αξίες της άσκησης σε όλους».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook