τελευταία ενημέρωση 20.58

Προορίζονταν για την Ανάσταση αλλά τελικά δεν έφτασαν ούτε στη Μεγάλη Εβδομάδα. Ο λόγος για πάνω από 56.000 κροτίδες που κατασχέθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο σήμερα το πρωί

Χανιά

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, 42χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (20.04.2016) το πρωί,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 42χρονης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, πενήντα τρεις χιλιάδες επτακόσια σαράντα εννέα (53.749)  είδη πυροτεχνίας διαφόρων τύπων.

Συγκεκριμένα : 

•    είκοσι εννέα χιλιάδες τριακόσιες σαράντα (29.340) κροτίδες,
•    τετρακόσια είκοσι τέσσερα (424) βεγγαλικά,
•    είκοσι (20) ρουκέτες,
•    χίλια τριακόσια δύο (1.302)  πυροτεχνήματα,
•    χίλια διακόσια δεκατέσσερα (1.214)  καπνογόνα και 
•    είκοσι μία χιλιάδες τετρακόσια σαράντα εννέα (21.449) παιδικά αθύρματα.   

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 26χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (20.04.2016) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26.650 κροτίδες.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 26χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 2.046 κροτίδες. 

Κατασχέθηκαν συνολικά 27.046 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook