Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ στον διασυλλογικό αγώνα για σκάφη Optimist και Laser, που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συμμετείχε με 4 αθλητές, τρεις στα Optimist και έναν στα Laser.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν οι αθλητές ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο του διασυλλογικού αγώνα για σκάφη Optimist και Laser, ο οποίος διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο ΝΟΧ έλαβε μέρος με 4 αθλητές, τρεις στα Optimist και έναν στα Laser οι οποίοι έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα, κατακτώντας ένα κύπελλο 1ης θέσης και τέσσερα ακόμα μετάλλια. Μάλιστα, ο προπονητής Ανδρέας Σηφάκης εκφράζει την ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας και για την ανοδική πορεία στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται το Τμήμα, το οποίο αυτή τη στιγμή απαριθμεί συνολικά 35 αθλητές.

Συνολικά, στους αγώνες συμμετείχαν 32 Optimist και 9 Laser, με τις ιστιοδρομίες να εξελίχθηκαν σε δύσκολες λόγω των ασθενών ανέμων, αλλά τους μικρούς κυβερνήτες να αποδεικνύουν τις ικανότητές τους στην τεχνική του χειρισμού των σκαφών όσο και στην τακτική του αγώνα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ.

Γενική κατάταξη Optimist

2ος Κοζωνάκης Νικόλαος
3ος Αναστάσης Γκάμπριελ
9η Κοζωνάκη Μαρία

Optimist Αγόρια

1ος Κοζωνάκης Νικόλαος
2ος Αναστάσης Γκάμπριελ

11χρονα Κορίτσια

3η Κοζωνάκη Μαρία

Γενική κατάταξη Laser

6ος Περβολαράκης Χρήστος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook