Δύο άτομα συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί στην Κρήτη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για μια 43χρονη και έναν 36χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ηράκλειο με μισό περίπου κιλό ηρωίνης.

Συγκεκριμένα η 43χρονη γυναίκα έφτασε στα Χανιά, το πρωί της Πέμπτης, με το πλοίο της γραμμής, έχοντας στις βαλίτσες της 490 γραμμάρια ηρωίνης. Εκεί την περίμενε 36χρονος και με το αυτοκίνητό του ξεκίνησαν για το Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο επί της εθνικής οδού Χανίων  – Σητείας και τους συνέλαβαν, καθώς επίσης κατέσχεσαν την ηρωίνη που μετέφερε η γυναίκα και το αυτοκίνητο του 36χρονου.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, σήμερα (21.04.2016) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (43χρονη και 36χρονος), κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σήμερα (21.04.2016) το πρωί, μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά, στα Χανιά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, η 43χρονη, η οποία και επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε ο 36χρονος και είχαν ως προορισμό το Ηράκλειο.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων – Σητείας, συνέλαβαν την 43χρονη και τον 36χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 490 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook