Την αντίθεσή του στην παραχώρηση του παλιού ψυχιατρείου στο ΥπΕΘΑ, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων.

Όπως αναφέρει, σε αυτόν τον χώρο θα μπορούσαν να χωροθετηθούν υπηρεσίες που θα βοηθούσαν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου Χανίων:

“Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων εκφράζει την απόλυτη διαφωνία του για την ξαφνική παραχώρηση του χώρου του πρώην ψυχιατρείου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το ΤΑΙΠΕΔ, παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις των αρμοδίων Υπουργών και Υπηρεσιών για την παραχώρηση του χώρου αυτού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πάγια θέση  του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, είναι η αρτιότερη και ορθολογικότερη χρήση της αναξιοποίητης Δημόσιας Περιουσίας.

Εν προκειμένω,  υπάρχει σύμπνοια των τοπικών φορέων ότι στον εν λόγω χώρο θα μπορούσαν να χωροθετηθούν μετά από την δέουσα μελέτη και διαβούλευση, πλείστες δημόσιες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου και του Νομού Χανίων.

Η τελευταία εξέλιξη ανατρέπει τον σχεδιασμό ετών και αιφνιδιάζει δυσάρεστα την τοπική κοινωνία, οι ανάγκες της οποίας αγνοούνται για μία ακόμη φορά.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook