Η Εφορεία Ηρακλείου της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνουν τρεις (3) Ενημερωτικές Ημερίδες για την οργάνωση και λειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων. Συγκεκριμένα θα εξετασθούν θέματα φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και νομιμοποίησης.

Επειδή «το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν», η ΠΕΠΣΥ καλεί όλα τα στελέχη του εθελοντισμού, που είναι σε θέσεις ευθύνης σε σωματεία ως Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Γραμματείς και Ταμίες, να ενημερωθούν για τις υποχρεώσεις τους ώστε να μην κινδυνεύουν, με βαριές ποινές, για εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία.   

Η 2η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στις 17:30 , στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου,στο Εκθεσιακό του Αρκαλοχωρίου.

Οι  εισηγητές συμμετέχουν σε εθελοντική βάση και οι ημερίδες είναι δωρεάν.  

Ευχαριστίες στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Τίτος Κοκολάκης [email protected],  τηλ.: 6945290329

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.ΣΥ. στο Γάζι. Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν τις εξαιρετικού ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου εισηγήσεις που παρουσιάσθηκαν. Η μεγάλη προσέλευση καθώς και η ενεργή συμμετοχή των παρευρισκόμενων στη συζήτηση, διατήρησαν πολύ υψηλό το ενδιαφέρον όλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook