Αναδείχθηκαν οι 2 νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Flashnews.gr, σε συνεργασία με την κρητική ξενοδοχειακή αλυσίδα Vita Hotels, για 2 μαγευτικά τετραήμερα κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σε Ελούντα και Ρόδο αντίστοιχα.

Η κλήρωση έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο, το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου (η ανακοίνωση των τυχερών γίνεται σήμερα Σάββατο, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων κατά το προηγούμενο διήμερο).

Οι νικητές λοιπόν είναι:

  • Η Ειρήνη Λιονάκη για το τετραήμερο στην Ελούντα και
  • Η Ειρήνη Τζωρτζινάκη για το τετραήμερο στη Ρόδο

Επίσης, αναδείχτηκαν και οι επιλαχόντες νικητές, σε περίπτωση που οι 2 νικήτριες δεν καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους.

Οι επιλαχόντες νικητές είναι:

  • Η Μαρία Βασιλοκωνσταντάκη για το τετραήμερο στην Ελούντα και
  • Η Ελένη Χονδράκη για το τετραήμερο στη Ρόδο

 

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε τις παροχές των πακέτων της προσφοράς.

Elounda Breeze – Ελούντα Κρήτης

  • Τετραήμερο για 2 άτομα (3 διανυκτερεύσεις)
  • Νηστίσιμο μενού
  • Αναστάσιμο δείπνο
  • Πασχαλινό γεύμα και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Aegean Breeze – Ρόδος

  • Τετραήμερο για 2 άτομα (3 διανυκτερεύσεις)
  • Νηστίσιμο μενού
  • Αναστάσιμο δείπνο
  • Πασχαλινό γεύμα και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Η διαμονή περιλαμβάνει τις ημέρες, από την Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Παρακάτω θα λάβουμε μια μικρή γεύση από τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους νικητές μας.

 

Το Elouda Breeze Resort

Το Elounda Breeze Resort είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο της Ελούντας.

Με θαυμάσια θέα στο διάσημο κόλπο του Μιραμπέλου, με τα κρυστάλλινα καθαρά νερά και το μαγευτικό περιβάλλον, το συγκεκριμένο resort μοιάζει σαν να «φύτρωσε» στον παράδεισο. 

Ιδανική τοποθεσία για χαλάρωση, ηρεμία και ξεκούραστες στιγμές που σε συνδυασμό με την πληθώρα δραστηριοτήτων που παρέχονται στην περιοχή, μετατρέπουν κάθε διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Χτισμένο σε παραδοσιακό κρητικό στυλ, το Elounda Breeze Resort είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που προσφέρει διάφορους τύπους καταλυμάτων, όπως δίκλινα δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες που βρίσκονται είτε στο κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου ή σε γειτονικά μπανγκαλόου, ανάμεσα στους όμορφους κήπους, γεμάτους  με δέντρα και χρώματα. Όλα τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα, εξοπλισμένα με όλες τις  σύγχρονες ανέσεις και με προσεγμένη διακόσμηση.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται υποδοχή, πισίνες, ιδιωτική παραλία, εστιατόρια, μπαρ, μίνι κλαμπ, θεματικές βραδιές, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, αποτελούν την καλύτερη  απόδειξη ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Εδώ θα δείτε τα εορταστικά πακέτα του Elounda Breeze για το Πάσχα!

 

Το Aegean Breeze Resort

Το “Aegean Breeze Resort” βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, στην όμορφη ακτή Φάνες και διαθέτει ιδιωτική παραλία.

Το πέντε αστέρων resort, διακρίνεται για την ιδιαίτερη και minimal  αρχιτεκτονική του, με τα έντονα χρώματα και τις λιτές γραμμές, που δένουν αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

Το γραφικό τοπίο με την αμμώδη παραλία και τον αλευρόμυλο στην είσοδο, φέρνουν στο μυαλό μας ένα ήσυχο ψαροχώρι, ενώ οι εντυπωσιακοί κήποι με γρασίδι και φοίνικες, «σε ταξιδεύουν»  σε μέρη εξωτικά και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για χαλάρωση.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 305 άνετα δωμάτια και σουίτες, που διακρίνονται για την μοντέρνα αισθητική τους, τα έντονα χρώματα και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται 2 μεγάλες εξωτερικές πισίνες και 3 παιδικές, bar, παιδότοπος, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονται οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις χαλάρωσης και η κουζίνα του resort με τις απαράμιλλες γεύσεις. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να παίξει τένις στα γήπεδα του ξενοδοχείου και να αθληθεί στο γυμναστήριο.

Επισκεφθείτε το Aegean Breeze και ζήστε την εμπειρία ενός αρμονικού προορισμού διακοπών.

Εδώ θα δείτε τα εορταστικά πακέτα του Aegean Breeze για το Πάσχα!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook