Ολοκληρώθηκε το 3ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο Ελ.Βενιζέλος που διοργάνωσε ο ΑΣ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ και διεξήχθη στις 16 Απριλίου στην πόλη του Ρεθύμνου υπο την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, όπου έλαβαν μέρος σχεδόν 300 αθλητές απο 10 συλλόγους (ΑΣ Απόλλων Ρεθύμνης, ΑΣ Ακρωτηρίου, ΑΣ Αγωγή Ηρακλείου, ΑΣ Ηρακλής Χανίων, ΑΣ Σούδας, ΑΣ Μοιρών Ηρακλείου, ΑΣ Χανίων, ΑΣ Ανδρόγεως, ΑΣ Περάματος, ΑΣ Κρήτες)

Οι αγώνες διεξήχθησαν για 2η φορά στο νησί με το εξελιγμένο σύστημα των ηλεκτρονικών θωράκων και κασκών σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Πρίν απο τους επίσημους αγώνες διεξήχθη αγωνιστική επίδειξη παμπαίδων-παγκορασίδων,όπου οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να προετοιμαστούν για την μελλοντική τους πορεία.

Ενδιάμεσα τιμήθηκε ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Καρανταγλής Γεράσιμος, καθώς και ο διοργανωτής του πρωταθλήματος Σανιδάς Απόστολος.
 
Τα αποτελέσματα των αγώνων:
 
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
 
1η θεση:ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
2η θέση:ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ
3η θέση:ΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
 
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2004-05
 
1η θέση:ΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
2η θέση:ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ
3η θέση:ΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ
 
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2002-03
 
1η θέση:ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ
2η θέση:ΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
3η θέση:ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
 
ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ
 
1η θέση:ΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
2η θέση:ΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
3η θέση:ΑΣ ΣΟΥΔΑΣ
 
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
1η θέση:ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
2η θέση:ΑΣ ΑΓΩΓΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
Ο διοργανωτής και οι σύλλογοι ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους,  μεταξύ άλλων,  “την ΕΛ.Ο.Τ. και την Ε.ΤΑ.Ν.Ε. , το διαιτητικό επιτελείο, την γραμματεία των αγώνων, τους προπονητές και αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους,τον Ελληνικό ερυθρό σταυρό που είναι δίπλα μας όποτε κι αν τους καλέσουμε, τους γονείς για την συμπαράσταση και υπομονή τους, όλους όσους συνέβαλαν για την διεξαγωγή των αγώνων, την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook