Τρεις ποδοσφαιριστές, δύο Έλληνες που έπαιζαν στην Κύπρο και έναν Ουκρανό που πρότεινε ο μάνατζερ του Σελίν, δοκίμασε ο Πλατανιάς στο φιλικό παιχνίδι με το ΙΝΚΑ.

Από τους τρεις αυτόν που… αναγνωρίσαμε ήταν ο Ηρακλειώτης επιθετικός, Μηνάς Χαλκιαδάκης, που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την ΑΕ Ζακακίου. Είναι γεννημένος το 1995 και ξεκίνησε από το Αθλόπολις για να διακριθεί στη συνέχεια με τις Μικτές Ηρακλείου και Περιφέρειας Κρήτης και να βρεθεί στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, πριν μετακομίσει στην Κύπρο για την ΑΕΖ. Ο 21χρονος επιθετικός μάλιστα σκόραρε το δεύτερο γκολ του Πλατανιά στο ισόπαλο 2-2 με το ΙΝΚΑ. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Γουνδουλάκης, ενώ για τους πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣ Χανίων και τα δύο γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βεστάκης, που πριν κάνει το 2-2 είχε αστοχήσει σε πέναλτι (το απέκρουσε ο Σωτηρίου).

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε τους Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Δημήτρη, Γκνιάτιτς, Βαλεριάνο, Τσουράκη, Γουνδουλάκη και τους τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσιμόντζι, Κάργας, Πάγκαλος, Στανισάβλιεβιτς, Μιλούνοβιτς και Ράμος.

Για το ΙΝΚΑ ο Γιάννης Κατσούλης ξεκίνησε τους Βλαχάκη, Περδικάκη, Σφακιωτάκη, Σηφάκη, Σάμπα, Γιακουμάκη, Κελέση, Ταταράκη, Ντεντάκη, Πετράκη, Βεστάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Καλοριζικάκης, Γαλανίδης, Μπουρδαντωνάκης, Μαλανδράκης, Γωνιωτάκης, Νικολακάκης και Ασκητίδης.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook