Δύο ημέρες μετά τον θάνατο του «πρίγκιπα της ποπ» άτομα από το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτουν πως ο Prince, πριν από έξι ημέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο του.

Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Η στενή του φίλη Sheila E είπε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Prince στο ισχίο. Όπως γράφτηκε στον ξένο Τύπο Φήμες ο 57χρονος τραγουδιστής φαίνεται να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου, το προσωπικό του jet έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις για να μεταφερθεί ο Prince εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τoy TMZ, οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να μείνει ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι μάνατζερ του, αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο. Έτσι, ο Prince έφυγε από το νοσοκομείο, αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Πηγή: zougla.gr