Με εγκαρδιότητα υποδέχτηκε στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τα αδέλφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ,  παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Νίκο Καλογερή, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη και του βετεράνου του μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά. Στην διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης τίμησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την μεγάλη προσφορά του στο μπάσκετ ευρύτερα στον αθλητισμό και στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό παραδίδοντας του τιμητική πλακέτα. 

“Σας υποδεχόμαστε με χαρά στην Κρήτη, στην Περιφέρεια μας και είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχή  πορεία και τις διεθνείς διακρίσεις σας που αναδεικνύουν και προβάλλουν την Ελλάδα” είπε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης υποδεχόμενος τα αδέλφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. 

Τα δυο αδέλφια εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία τους στην Κρήτη, για την συνδιοργάνωση-συνεργασία με τη Περιφέρεια και ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την θερμή υποδοχή και βράβευση. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην συνέχεια με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο Αρχανών  όπου τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό παιδιά της περιοχής.

Μπασκετικό υπερθέαμα το απόγευμα στις 5 στο λιμάνι του Ηρακλείου

Μπασκετικό υπερθέαμα υπόσχονται για τον κόσμο της Κρήτης τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο καθώς σήμερα Σάββατο  23 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο παλιό Ενετικό Λιμάνι, έναντι του Φρουρίου Κούλε, θα παίξουν μπάσκετ με τους φίλους τους.

Το Eurohoops.net μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν το μεγάλο Event του Σαββάτου. Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς – εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook