Τα αδέλφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ,  υποδέχτηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.  

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά τους στον αθλητισμό και στη συμβολή τους στην προβολή της χώρα μας  αφού κάθε αναφορά στις σπουδαίες επιδόσεις τους στο μπάσκετ αλλά και στο ήθος τους συνοδεύεται από θετικά σχόλια και κρίσεις για την Ελλάδα, κάτι που τώρα είναι περισσότερο χρήσιμο από ποτέ. 

Στο μεταξύ, μπασκετικό υπερθέαμα υπόσχονται για τον κόσμο της Κρήτης τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο καθώς σήμερα Σάββατο  23 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο παλιό Ενετικό Λιμάνι, έναντι του Φρουρίου Κούλε, θα παίξουν μπάσκετ με τους φίλους τους.
Το Eurohoops.net μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν το μεγάλο Event του Σαββάτου. Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς - εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την... σφραγίδα των χορηγών του Event!

 Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα.