Ο… λυτρωτής του Α.Ο. Χανιά στο ματς με τη Ζάκυνθο, Γιάννης Γκέσιος, χαρακτήρισε μεγάλη, αλλά και δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν συγκινήθηκε στο τέλος του αγώνα: «Είναι μεγάλη νίκη η σημερινή, αλλά θα κλάψω όταν σωθούμε» και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση, την οποία έπρεπε να διαχειριστούμε. Σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, έπρεπε οπωσδήποτε, επειδή ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, να κερδίσουμε και όταν έχεις να κάνεις νίκη 3-4 μήνες δεν είναι καθόλου εύκολο με όποια ομάδα και να παίζουμε. Ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς αν και δεν ήμασταν καλοί σήμερα, ήμασταν τακτικά καλοί αμυντικά, απειληθήκαμε μόλις μία φορά, επιθετικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί, παρ’ όλα αυτά πήραμε μία νίκη που πιστεύω είναι πολύ σπουδαία και θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και είναι μία συνέχεια αυτό το αποτέλεσμα από κάποια καλά παιχνίδια που κάναμε, τα οποία όμως δεν είχαν και το επιθυμητό αποτέλεσμα, ήταν ισοπαλίες. Βέβαια μας έδωσαν ώθηση για τη συνέχεια αυτά τα ματς και έτσι σήμερα πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια».

Για τη δική του καλή παρουσία: «Εντάξει, η κατάσταση για εμένα είναι λίγο δύσκολη, γιατί η ομάδα μπορεί να μην πάει καλά αλλά εγώ κάνω τα πάντα έτσι ώστε να τη βοηθήσω. Είχαμε κάποιο διάστημα που ήμασταν αρκετά κακοί, αλλά τον τελευταίο καιρό πιστεύω ότι είμαστε καλά και εύκολα ή δύσκολα θα σωθούμε».

Για τη Ζάκυνθο ο γκολκίπερ Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, για την προσπάθεια σήμερα. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω παίξαμε πολύ καλή μπάλα, στο δεύτερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο καθίσαμε δυστυχώς και δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς που είναι για εμάς τελικός και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε».

Για τη “μάχη” της παραμονής: «Από τη μεριά μου και από τη μεριά της ομάδας εμείς θα τα δώσουμε όλα για να μείνουμε στην κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook