Τέλος εποχής... Σήμερα μετά από 23 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ένα από τα πιο ιστορικά τηλεοπτικά κανάλια της Κρήτης, έριξε τον διακόπτη, γράφοντας την τελευταία πράξη του χρονικού ενός προαναγγελθέντος θανάτου (δείτε το χρονικό)

Από σήμερα το μεσημέρι η τηλεόραση Κύδων έπαψε να εκπέμπει πρόγραμμα.

Την Παρασκευή είχαν ήδη αρχίσει οι απολύσεις του προσωπικού και η απόδοση της πρώτης δόσης της αποζημίωσης, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολύσεων εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, αν όχι αύριο Μεγάλη Δευτέρα. Πάνω από 25 άτομα βγαίνουν στην ανεργία σε μια ασφυκτική περίοδο ειδικά για τον κλάδο της ενημέρωσης.

Μέσα από το Κύδων πέρασαν και "ενηλικιώθηκαν επαγγελματικά" δεκάδες εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί. Πόσα γέλια αλλά και εντάσεις δεν  προκλήθηκαν σε εκείνους τους διαδρόμους, τα γραφεία και τα στούντιο. Πόσες παρέες γεννήθηκαν και χάθηκαν μέσα σε αυτούς τους τοίχους. Πόσοι ήρθαν, πόσοι έφυγαν. Αν για κάτι περηφανευόταν το Κύδων, ήταν για το κλίμα που υπήρχε μεταξύ των εργαζομένων. Και ας "φαγώνονταν" μερικές φορές και ας υπήρξαν αντιπάθειες και ας υπήρξαν άτομα που έκαναν κακό. Τέσσερις τοίχοι που έχουν ποτιστεί με αναμνήσεις και κανένας με κανένα μαύρο δεν θα μπορέσει να τις σβήσει.

Σε 20'' βγαίνεις...