Δύο παίκτες που αν αποκτηθούν μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΟΦΗ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία έχει βολιδοσκοπήσει η κρητική ομάδα. 
Ο λόγος για τον 30χρονο σέντερ του ΑΓΟΡ Τάσο Χαρισμίδη που έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Ρεθύμνου αλλά και τον 35χρονο Αμερικανό γκάρντ – φόργουορντ Ντάρελ Λιούις που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΑΕΚ Άργους. 
Με τον Χαρισμίδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα περισσότερο διερευνητική αλλά ο παίκτης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι περιμένει να δίνει το τι θα γίνει πρώτα με τον ΑΓΟΡ και μετά θα εξετάσει την δική τους πρόταση. 
Ο Χαρισμίδης έπαιξε και στα 30 ματς του ΑΓΟΡ στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πετυχαίνοντας 241 πόντους. 
Όσο για τον Λιούις η περίπτωση του φαίνεται να είναι πιο κοντά σε σχέση με αυτή του Χαρισμίδη καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ Άργους. 
Για τον Λιούις δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ένας παίκτης πραγματικά πολυβόλο στην επίθεση και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. 
Ο Λιούις έχει περάσει από τον Σπόρτιγκ, το Περιστέρι και τον Ίκαρο Καλλιθέας και με τις τρείς αυτές ομάδες να παίρνουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκάρντ που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. 
Ο Λιούις αγωνίστηκε πέρυσι και στα 30 παιχνίδια της ΑΕΚ Άργους στην Α2 κατηγορία και ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 403 πόντους. 
Στις 22 Αυγούστου η «πρώτη» 
Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα η «πρώτη» συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στο Κλειστό του ΒΑΚ στις 22 Αυγούστου . Το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας και θα παρουσιαστούν οι στόχοι σε συνέντευξη τύπου ενώ το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά στο Κλειστό του ΒΑΚ, που θα σηματοδοτήσει παράλληλα και την έναρξη της προετοιμασίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook