Ο Σπύρος Μπαξεβάνος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανελευσινιακό τόνισε ότι η ομάδα του είτε έχανε, είτε κέρδιζε, κάποιοι θα έλεγαν ότι έπαιζε για άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να έρχεσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Εσύ δεν έχεις ιδιαίτερο κίνητρο και η άλλη ομάδα θέλει πάση θυσία τους βαθμούς. Είναι δύσκολο να πω οτιδήποτε, γιατί το έχω ζήσει αυτό με την Καλαμαριά απέναντι στην Καλαμάτα, όταν εμείς ακόμα και με ισοπαλία πηγαίναμε στα μπαράζ ανόδου και χάσαμε 3-0.

Δυστυχώς όπως έχουμε καταντήσει το ποδόσφαιρο πρέπει να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε θα έπρεπε να παίζαμε για λογαριασμό κάποιου. Ο Κισσαμικός προσπαθεί ως μια νέα ομάδα στην κατηγορία να δείξει την ταυτότητά της, την ποιότητά της και ότι είναι πάνω από όλα αυτά. Η εικόνα μας στο γήπεδο δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Οι παίκτες της Ελευσίνας είχαν πάθος και θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ ακόμα και με 10 παίκτες. Πιστεύω στα επόμενα ματς να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για τον Πανελευσινιακό ο Χρήστος Παντιώρας δήλωσε: «Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι σωματώδεις τύποι που δεν είχαν καμία σχέση με τις δύο ομάδες που αγωνίζονταν να χαλάνε και να διακόπτουν το παιχνίδι έστω και για λίγα λεπτά. Εμείς είμαστε μια ομάδα που είμαστε πάντα άψογη στη φιλοξενία. Η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό ως το τέλος μέσα στη ζέστη να πάρει τη νίκη. Τη χάσαμε, όμως από ένα λάθος του επόπτη που έδωσε οφσάιντ ένα έγκυρο γκολ. Τα ίδια πάθαμε στη Ζάκυνθο όταν ακυρώθηκε γκολ με τρεις παίκτες πάνω στη γαμμή. Από ό,τι γνωρίζω θα υπάρξει έκτακτο ΔΣ που θα εξετάσει την παραίτηση από το πρωτάθλημα και να υποβληθεί τη Δευτέρα που θα ανοίξει η διοργανώτρια, ώστε να μην ταξιδέψουμε στα Χανιά».

Απόδοση δηλώσεων από topiko24.gr-Ανέστης Τσακίρογλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook