Ξεπέρασαν τον… εαυτό τους οι δυο καλοντυμένοι και ευγενικοί απατεώνες που έχουν εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους στην Φθιώτιδα! Αυτή τη φορά, δεν φτάνει που κατάφεραν να ξεγελάσουν μια γριούλα και να την πείσουν να «σηκώσει» χρήματα για να τους τα δώσει, αλλά την πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο μέσα από το αυτοκίνητό τους όταν κατάλαβε ότι την εξαπάτησαν!

Οι δυο άνδρες, που σύμφωνα με την 78χρονη ήταν μελαψοί και εύσωμοι, της χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού στη Νέα Άμπλιανη, συστήθηκαν ως εφοριακοί και την έπεισαν με λεπτομέρειες για την οικογένειά της ότι ο γαμπρός της χρωστούσε 3.000 ευρώ στην εφορία και ότι έπρεπε να πληρώσει άμεσα για να μην πάει φυλακή! Η γριούλα τους πίστεψε, αλλά είπε ότι δεν είχε τα χρήματα στο σπίτι.

Τότε οι απατεώνες προσφέρθηκαν να την πάνε στη Λαμία για να κάνει ανάληψη, όπως και έγινε. Όταν, όμως, αντί να κατευθυνθούν προς την εφορία για να εξοφλήσει το υποτιθέμενο χρέος, πήγαν προς την εθνική, η 78χρονη κατάλαβε ότι την είχαν ξεγελάσει και άρχισε να φωνάζει ζητώντας τις οικονομίες της πίσω.

Όμως, οι δράστες που ήταν αποφασισμένοι για όλα, άνοιξαν την πόρτα και την πέταξαν στην κυριολεξία στην άκρη του δρόμου! Σοκαρισμένη, η άτυχη γυναίκα έφτασε με τα πόδια σε μια πιάτσα ταξί και ζήτησε βοήθεια. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έφτασαν ειδοποιημένοι από τους ταξιτζήδες, αναζήτησαν τους απατεώνες αλλά δεν κατάφεραν να τους βρουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook