Μπαίνοντας αποφασιστικά στο γήπεδο και ξέροντας ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο ο Α.Ο. Χανιά επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα κέρδισε και τον 2ο “τελικό” παραμονής και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Από νωρίς ο ΑΟΧ έδειξε τις προθέσεις του και μόλις στο 12’ ο Δεινόπαπας, αφού συνεργάστηκε ιδανικά με τον Χατζηλιάδη, σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο αφού στο 45’ ο εκ των αρχηγών της ομάδας και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων, Παγώνης, σκόραρε για το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που είχε, φτάνοντας σε μία πολύτιμη νίκη.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών)-Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Α.Ο. Χανιά (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Ιωαννίδης, Μασάδο, Σάντερσον (86’ Καμινιώτης), Χατζηλιάδης (62’ Νάκας), Παλιάτσιος (83’ Νύκταρης), Δεινόπαππας, Γκέσιος.

Πανελευσιανιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Κωνσταντινίδης, Ανδρίκος (40′ Βαλιτζό), Αρβανίτης, Τσίγκρος, Παληγεώργος (66’ Πούρνος), Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης (46’ Γουέις), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook