Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του κρίσιμου για τη “μάχη” της παραμονής αγώνα του Α.Ο. Χανιά με τον Πανελευσινιακό, στα Περιβόλια.

Θωμάς Γράφας (προπονητής ΑΟΧ): «Να ευχαριστήσω καταρχήν τον κύριο Παντιώρα για τα καλά του λόγια. Ως προς το ματς ήταν το δεύτερο το οποίο παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτά τα δύο ματς το απόλυτο και να είναι πιο καλή η συνέχεια για εμάς. Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε από τον αντίπαλο μόνο μία φορά, αν θυμάμαι καλά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι να το πετύχεις γιατί κατά την άποψή μου, η Ελευσίνα είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που πετύχαμε, για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε για τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα κοντά σε αυτόν χωρίς να έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Όπως και το προηγούμενο ματς, έτσι και αυτό, τελείωσε για εμάς και καλώς εχόντων των πραγμάτων όταν θα επιστρέψουμε, θα πρέπει να αφοσιωθούμε και να επικεντρωθούμε 100% στον επόμενο αντίπαλο. Θέλω να ευχηθώ στον συνάδελφο και τον Πανελευσινιακό καλή συνέχεια, να υλοποιήσουν τους στόχους τους και θέλω να πω ακόμα στο φίλαθλο κόσμο να έχει υγεία, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

Για την επιτυχία του ΑΟΧ να κερδίσει δυο καθοριστικά ματς και η εκτίμησή του για τη συνέχεια: «Ως προς το σκέλος, ναι, η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα όχι μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κοιτάξτε και τα προηγούμενα ματς, με τα Τρίκαλα, στην Πάτρα, στις Σέρρες και αυτά τα δύο. Πράγματι στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά το αν μας εξασφαλίζει βαθμολογικά αυτό που έχουμε πετύχει και βέβαια δεν μας εξασφαλίζει. Πάντα είσαι ασφαλής και λες έχω σωθεί όταν έχεις σωθεί μαθηματικά. Απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια και αν εμείς νομίζουμε, ή περάσει από το μυαλό μας ότι τελείωσαν όλα και όλα καλά, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη».

Χρήστος Παντιώρας (αναλυτής – μέλος τεχνικού τιμ Πανελευσινιακού): «Από ένα λάθος του βοηθού και από ένα πλάγιο που ήταν αλλαγή υπέρ εμάς ξεκίνησε η φάση όπου δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, έτσι ξεκίνησε μία αναστάτωση στους παίκτες της ομάδας μας. Από ένα αμυντικό λάθος στο 43’ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ το οποίο προήλθε από ένα στημένο, φάσεις όπου παρουσιάσαμε σήμερα πολλές αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε και να λύσουμε τα προβλήματα στην προπόνηση. Στη διάρκεια της ανάπαυλας δώσαμε καινούργιες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μας. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας σε πιο επιθετικό παίζοντας με σύστημα 4-3-3 και στο 49ο λεπτό δημιουργήσαμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Ο συνάδελφος από την άλλη έκανε σωστή διαχείριση οπισθοχωρώντας την ομάδα του, είχε καλή κυκλοφορία με τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή, Ούγκο Μασάδο.

Νομίζω ότι τα Χανιά κέρδισαν δίκια τον αγώνα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά και την αστυνομική διεύθυνση Χανίων για τη φιλοξενία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο γιατί βελτίωσε πολύ την εικόνα της ομάδας από τότε που επέστρεψε. Όσον αφορά εμάς, συνεχίζουμε και προχωράμε για τον στόχο μας που είναι η σωτηρία. Στόχος μας είναι αν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε με αυτά τα νέα παιδιά που διαθέτει η ομάδα μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, διοικήσεις, ποδοσφαιριστές, σε σας τους δημοσιογράφους, σε όλους τους έλληνες, καλό Πάσχα με υγεία και να χαίρονται τις οικογένειές τους».

Για το αν είναι δίκαιο που έχασε η ομάδα του: «Πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Στο 1-0 βέβαια μείναμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος του βοηθού. Αν θέλετε κιόλας να σας πληροφορήσω, αυτή είναι η τρίτη αγωνιστική που γίνονται λάθη σε βάρος μας. Στη Ζάκυνθο μας αδίκησαν πάλι από λάθος από τον βοηθό και με τον Κισσαμικό, δεν ξέρω αν έχετε δει τα στιγμιότυπα, σκοράραμε κανονικό γκολ και πάλι ο βοηθός το ακύρωσε ενώ ο διαιτητής δεν πήρε πάνω του την φάση ενώ θα όφειλε γιατί ήταν κοντά. Έτσι, αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που αδικούμαστε. Πάντως η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της με τα νέα παιδιά αλλά και τους έμπειρους παίκτες που διαθέτουμε και θα δούμε… Νομίζω πάντως ότι δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα γιατί κάποιες ομάδες έχουν αναβληθέντα παιχνίδια τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει -δεν ξέρω αν συμφωνεί κιόλας ο συνάδελφος- για να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία και από κει και πέρα νομίζω ότι κάποιες ομάδες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα δεν παίζουν νόμιμα στο πρωτάθλημα».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών:

Θοδωρής Κωνσταντινίδης (Πανελευσινιακός): «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και το επιβεβαιώσαμε αυτό κιόλας. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι τα Χανιά. Πιστεύω ότι είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε ή να πάρουμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

Δημήτρης Πρίφτης (ΑΟΧ): «Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αγχωτικό θα έλεγα, ως προς το ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε αυτό που θέλουμε όλοι, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά καλά και ευτυχήσαμε μετά να σκοράρουμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ κάτι που μας έδιωξε το άγχος και μας έλυσε τα πόδια. Μετά, ήταν θέμα διαχείρισης του παιχνιδιού και έπρεπε ουσιαστικά να παίξουμε με το χρόνο κρατώντας την κυκλοφορία της μπάλας και αν μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ θα ήταν ό,τι καλύτερο. Όπως είπε και ο κόουτς έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Δεν έχουμε σώσει την κατηγορία, είναι πολλά ματς ακόμα και κάποιες ομάδες έχουν να παίξουν ματς τα οποία δεν έχουν γίνει και όπου από αυτά εξαρτάται και το δικό μας μέλλον. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική, να είμαστε σοβαροί ώστε να τελειώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μη φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook