Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Χανίων ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ζήτησε τις παραιτήσεις,  όλων των αντιδημάρχων αλλά και των Προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Μιχάλης Βλαχάκης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από ενάμιση χρόνο στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ένας σημαντικός κύκλος κλείνει σήμερα με επιτυχία. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, καθώς και για την αποφασιστική συμβολή τους στο έργο που παρείχε ο Οργανισμός στους Δημότες μας.

Στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. γνώρισα σπουδαίους, ικανούς και αφοσιωμένους εργαζόμενους και μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες, το όραμα και τις προκλήσεις της δημιουργίας, και κυρίως το στόχο να χτίσουμε μαζί έναν Οργανισμό – πρότυπο λειτουργίας, με σεβασμό στον δημότη και τον εργαζόμενο, με κοινωνική αναφορά, με αξιοκρατία, συλλογικότητα, αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, κύρος και προσφορά στην κοινωνία. 

Απευθυνόμενος κυρίως σε εσάς που ήσασταν οι βασικοί μου συνεργάτες, σας ευχαριστώ απο καρδιάς για όλα όσα μου προσφέρατε.
Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω στους μικρούς μαθητές αλλά και στους "υπερήλικες" φίλους και φίλες που αποτέλεσαν την ΕΜΠΝΕΥΣΗ,  για ότι απο κοινού,  διοίκηση και υπηρεσία δημιουργήσαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ευελπιστώ ότι στο τέλος αυτού του  κύκλου, κερδίσαμε το σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και κυρίως την αναγνώριση της Κοινωνίας και των Δημοτών για την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών μας. 
Κάθε τέλος αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή.....

Μιχάλης Βλαχάκης
Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού 
Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας 
Δήμου Χανίων.»