Το κλίμα είναι εξαιρετικό στον Κισσαμικό λόγω και της πολύ καλής πορείας της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες και δη στη Football League.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, η διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε τραπέζι σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης αντί για προπόνηση όλη η ομάδα πήγε για καφέ και με αυτό τον τρόπο… αποχαιρέτησαν άπαντες για τις γιορτές του Πάσχα. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη την Τρίτη (03/05) το μεσημέρι.

Η επίσημη ενημέρωση:

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο οινομαγειρείον “Γραμπούσα” η διοίκηση της ομάδας μας παρέθεσε τραπέζι στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου.

Εκτός από το εκλεκτό φαγητό προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ζωντανή μουσική, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έπειτα από απόφαση του τεχνικού επιτελείου δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση, αλλά όλη η ομάδα πήγε για… καφέ.

Αφού ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές για τις ημέρες του Πάσχα το… ραντεβού για προπόνηση ανανεώθηκε για το μεσημέρι της Τρίτης (03/05).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook