Με απόλυτη επιτυχία,  ολοκληρώθηκαν την Μ. Τετάρτη οι αγώνες στίβου «Μιραμπέλλο 2016», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Α.Ο Λασιθίου.

Στους αγώνες οι οποίοι αποτελούν πλέον θεσμό για τον στίβο της Κρήτης, συμμετείχαν και φέτος αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο 2ο προπονητικό camp αθλητών και προπονητών των Εθνικών ομάδων στίβου, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα (28/4) τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου , προκειμένου να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή του δήμου στην εν λόγω διοργάνωση,  μεταφέροντας του παράλληλα τις εντυπώσεις των αθλητών που έχουν συμμετάσχει και σε προηγούμενες αθλητικές διοργανώσεις αναφορικά με τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή στο κομμάτι των υποδομών, του καλού κλίματος και της διάθεσης για συνεργασία -στοιχεία που αν μη τι άλλο – προσφέρουν ένα ακόμα βήμα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή, όπως τονίστηκε από τους ίδιους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  με αφορμή την επίσκεψη στο γραφείο του,  των προπονητών  αλλά και των πρωταθλητών της Εθνικής Ελλάδος, σε σχετικές δηλώσεις ανέφερε: «Οι επιτυχείς διοργανώσεις των τελευταίων ετών καταδεικνύουν αν μη τι άλλο ότι, ο αθλητικός τουρισμός μπορεί  να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη  της περιοχής μας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.Υπάρχουν –πρόσθεσε- οι υποδομές, όπως εξάλλου διαπίστωσαν οι προπονητές και οι αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή άλλά και σε προηγούμενες διοργανώσεις, ωστόσο δεν παραγνωρίζουμε ότι απαιτούνται  βελτιώσεις, καθώς και η συνέργεια και συνεργασία όλων των φορέων του Δήμου Αγίου Νικολάου, για την ευόδωση του σοβαρού στόχου που έχει θέσει η δημοτική αρχή, για την στήριξη των αθλητικών σωματείων  και την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού-δράση που ευνοούν εξάλλου οι κλιματολογικές συνθήκες , η έμπρακτη συμπαράσταση θεσμικών φορέων και η αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο Αγίου Νικολάου, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) κ.κ. Χάρης Αλεξάκης, Λευτέρης Ραφαιλάκης, οι Εθνικοί προπονητές Εφήβων Νεανίδων κ.κ. Αποστολόπουλος Απόστολος,Κουτοτώρας Γιάννης καθώς και οι πρωταθλητές : Ιωάννα Ζάκκα (άλμα εις μήκος), Δέσποινα Μουρτά(400μ) Τέντογλου Μίλτος(άλμα εις μήκος).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook