Aπίστευτο και όμως έγινε και αυτό! Ένα δικαστήριο στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών απεφάνθη ότι ο βιασμός εκ στόματος ενός ατόμου που είναι τελείως αναίσθητο από το ποτό δεν είναι παράνομος!

Η απόφαση αυτή σόκαρε, όπως ήταν φυσικό τους πολίτες.

Η υπόθεση αφορά ένα 17χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι, οι οποίοι έπιναν μαζί σε ένα πάρκο της Τούλσα. Ο νεαρός προσφέρθηκε να γυρίσει την κοπέλα σπίτι της και εκείνη δέχθηκε. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ξύπνησε στο νοσοκομείο.

Εκεί η κοπέλα, υπεβλήθη σε εξέταση για βιασμό, που τελικά κατέδειξε ίχνη κοντά στο πόδι και το στόμα της. Ο νεαρός υποστήριξε πως η κοπέλα ήταν σύμφωνη στα όσα έγιναν αλλά εκείνη τονίζει πως δεν θυμάται τίποτα.

Ο 17χρονος κατηγορήθηκε για εξαναγκασμό σε στοματικό σοδομισμό αλλά το δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δε θα μπορούσε να εφαρμόσει το νόμο για ένα θύμα το οποίο ήταν αναίσθητο εξαιτίας αλκοόλ.

Η απόφαση, η οποία ήταν ομόφωνη, έχει εξοργίσει τους κατοίκους οι οποίοι κατηγορούν το δικαστικό σύστημα ότι στοχοποιεί τα θύματα και ενστερνίζεται απαρχαιωμένες απόψεις για τον βιασμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook