Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την παράνομη πώληση βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σε όλη την Κρήτη. Χθες κατασχέθηκαν πάνω από 19.000 βεγγαλικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθησαν σε δύο (2) περιπτώσεις σε Ηράκλειο και Λασίθι, χθες δύο ημεδαποί ( 48χρονη και 43χρονος), για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 48χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 180 κροτίδες.

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε περίπτερο και σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 19.043 παιδικά αθύρματα τα οποία στερούντο άδειας της αρμόδιας Αρχής.

H προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου κα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook