Εξιχνιάστηκε χθες, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση κλοπής σε κατάστημα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 24 και 27 ετών και 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Συρίας, κατηγορούμενοι για κλοπή. 

Ειδικότερα, την 23.04 σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, περισσότερα από 10.000 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 30.000 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων  και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της εν λόγω κλοπής είναι ο 24χρονος με τον 27χρονο, οι οποίοι αφαίρεσαν τα εν λόγω αντικείμενα με τη χρήση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 29χρονου και στη συνέχεια τα μετέφεραν στην οικία του. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.506 πακέτα τσιγάρων και 540 πακέτα καπνών διαφόρων εταιρειών, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook